Clinics

Door verschillende (op leeftijd en groepsgrootte afgestemde) clinics aan te bieden aan basis en middelbare scholen proberen wij kinderen aan het sporten te krijgen. Om de sport en onze club meer naamsbekendheid te geven doen we dit door Rugby uit te leggen.

Wij treden in gesprek met scholen en stellen op basis van verschillende factoren een clinic samen. Het soort clinic hangt nauw samen met het uitgangspunt van de school. Wanneer wij alle gegevens hebben plannen wij in overleg de datum voor de clinic(s). De club zorgt voor ervaren trainers en benodigde trainingsmaterialen. Vervolgens geven wij de afgesproken training aan de kinderen. Dit kan zowel op onze club als op locatie.

Ook werken wij met verschillende partijen aan het zogenoemde teach the teacher concept waarin wij aan sportdocenten de regels van rugby uitleggen en hen voorzien van verschillende trainingen om dit op school aan de leerlingen als les te geven. Daarnaast krijgt een heus scholentoernooi steeds meer vorm en werken wij hard aan de organisatie hiervan.

Onze combinatiefunctionaris, Paul Albers, overlegt graag met u over de meest geschikte vorm van een rugbyclinic voor uw school of organisatie.

Heeft u interesse in het volgen van een clinic? Neemt u dan contact op met Paul.