Club van 100

De club van 100 is dé manier om uw favoriete club te steunen.

Onze Club van 100 bestaat uit families, leden en andere vrienden van de vereniging die Rugby Club Bulldogs Almere een warm hart toedragen en de club financieel een extra steuntje in de rug willen geven. De leden van de club van 100 doneren ieder jaar een bedrag van €100 om daar extra’s voor de vereniging mee mogelijk te maken Zaken die niet uit de basis contributie kunnen worden betaald. Dit kan van alles zijn, maar moet voor de hele club een meerwaarde opleveren. Ieder jaar komt deze club van 100 bij elkaar om samen te bepalen waaraan het ingezette bedrag door de club mag worden besteed. Zo is er in 2019 een prachtig digitaal scorebord en in 2021 een nieuwe scrummachine door de Club van 100 mogelijk gemaakt.

We bieden als club de mogelijkheid aan leden van de Club van 100 om op een naamplaatje in de kantine te komen. De eenmalige productie kosten van zo’n naamplaatje bedragen €10,00. Als er voor deze optie wordt gekozen, dan wordt deze €10,00 het eerste jaar extra bij een nieuw Club van 100 lid in rekening gebracht. Het is natuurlijk ook mogelijk anoniem lid te worden.

Heeft u vragen, of wilt u lid worden van de Club van 100, neem dan contact op met Edwin Veenendaal, e.veenendaal42@chello.nl .

Club van 100