Clubkleding

Voor de wedstrijden spelen onze spelers in het Bulldogs tenue, bestaande uit de RC Bulldogs rugby sokken, het RC Bulldogs rugby broekje en het RC Bulldogs wedstrijdshirt. Als TBM (<12 jaar) dien je wedstrijdkleding aan de bar aan te schaffen, het is altijd mogelijk om even kleding te passen. Ben je 12 jaar of ouder en speel je bij de Cubs of hoger, dan hoef je alleen nog het wedstrijd broekje en sokken van de club aan te schaffen, het wedstrijdshirt zit in de team-tas en wordt elke wedstrijd aan je uitgereikt.

Vragen kunnen gesteld worden aan je teammanager of aan Sorika.

Gehele TBM teamoutfit kost € 80,-, 1 paar sokken €12,50, een broekje € 27,50 en een combi deal sokken + broekje € 37,50.

Bij de bar zijn nog meer diverse Bulldogs artikelen verkrijgbaar (v.a. €10,-) zoals Mutsen, Caps, Ski buffs, stropdassen en dergelijke vraag bij de bar na voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Merchandise op voorraad dient direct aan de bar te worden afgerekend door te pinnen.

Vanuit de club wordt ook periodiek de kans gegeven om via een digitale intekenlijst overige Bulldogs merchandise te bestellen, zoals Trainingtops, t-shirts, polo’s, hoodies, zoodies, jassen en trainingstassen.