Dames

Bij de dames spelen meiden en vrouwen van 16 jaar en ouder, dus geboren na 2006. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk bij de Dames:

Soort lidmaatschapToelichting
Senioren-lidVolledig trainingslidmaatschap en lid bij de Nederlandse Rugbybond voor alle competitiewedstrijden en de Social-klasse.
Studenten-lidZelfde als Senioren-lid, maar met studentenkorting (op vertoon van studentenkaart)
Recreanten-lidVolledig trainingslidmaatschap en lid bij de Nederlandse Rugbybond voor 6 competitiewedstrijden en de Social-klasse.
Social-lidVolledig trainingslidmaatschap en lid bij de Nederlandse Rugbybond voor de Social-klasse. Klik hier voor meer informatie.

Jammer genoeg hebben wij op dit moment geen dames team en kunnen wij dus ook geen wedstrijden aanbieden.

Teamsamenstelling

Training en wedstrijden

Doordat we momenteel geen dames team hebben, zijn er momenteel ook geen vaste trainingsavonden voor de dames. Er bestaat de mogelijkheid om mee te trainen bij de heren op dinsdag en donderdag van 20.30 tot 22.00. Wil je eerst op een gezellige manier kennis maken met de club en het spelletje dan is het ook mogelijk om mee te trainen bij de Mums op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00.

Normaliter spelen de Dames op zondag hun competitiewedstrijden in teams van 15 spelers (en 7 wisselspelers). Het wedstrijdprogramma en de uitslagen van de Dames, zijn terug te vinden op de site van Rugby Nederland.

Begeleiding seizoen 2023 - 2024

Wanneer wij weer een dames team hebben zal deze getraind worden door Brigette.

Tijdens de wedstrijden verzorgt Brigette ook de coaching.

De teammanager van de dames is momenteel ook Brigette.

Klik hier voor contactinformatie.