Lid worden?

Lijkt rugby je wat? Dan kun je het altijd een keer komen proberen. Tijdens de eerste training kun je vrijblijvend ontdekken of rugby je sport is. Je bent van harte welkom op onze trainingen @ Sportpark FBK.

De club is op dinsdag en donderdag open voor trainingen vanaf 18.15 tot 22.00. Voor een totaal overzicht van de tijden per team zie hier.

Rugbyclub Bulldogs is de grootste rugbyclub van Flevoland en al vanaf 1990 gevestigd in Almere. Om de sport en onze gezellige club te laten groeien zijn wij altijd op zoek naar nieuw leden. Wij hebben diverse teams waaronder jeugd, dames en heren. Het mooie van onze sport is dat er voor iedereen een plek is in het team. Hierdoor kent de sport een bijzondere variëteit aan mensen. Bij Rugby en de Bulldogs staat sportiviteit, kameraadschap en respect centraal. Respect voor de tegenstander, de scheidsrechter en elkaar. Kom eens kijken en ervaar de sportiviteit en gezelligheid zelf!

Wil je zelf ondervinden hoe leuk het is om rugby te spelen? Aanmelden is niet nodig kom gewoon langs bij ons op het FBK. Neem een paar noppenschoenen mee en wat stevige kleding. Wanneer je gevat bent door het rugby virus kan je starten met een introductielidmaatschap. Hierbij schrijf je je in als introductie lid en kan je een maand mee trainen voor €15,00. In deze maand leer je de basis regels en spelposities, ook is kracht en conditie een groot onderdeel van de trainingen. Uiteindelijk ben je na het doorlopen van deze introductieperiode goed in staat om te bepalen of rugby voor jou net als voor ons A WAY OF LIFE is.

Momenteel tot en met 28 oktober hebben we een WK-actie!! Dat betekend een gratis introductie van 6 weken en als je daarna door gaat ontvang je 10% korting en een originele Bulldogs rugbybal.

Neem voor vragen contact op via patricia@rcbulldogs.nl of schrijf je direct in voor een introductie lidmaatschap via onderstaande button.

Zie voor meer informatie over de kosten van ons lidmaatschap, hier.
Zie voor meer informatie over onze clubkleding, hier.
Zie voor meer informatie over het jeugdsportfonds, hier.
Zie voor meer informatie over onze clubcard, hier.