Lidmaatschap

RC Bulldogs is de rugbyclub van Flevoland en al vanaf 1990 gevestigd in Almere. Om de sport en onze gezellige club te laten groeien zijn wij op zoek naar nieuw leden.

Wij hebben diverse teams waaronder jeugd, dames, Senioren en Veteranen. Het mooie van onze sport is dat er voor iedereen een plek in het team is. Hierdoor kent de sport een bijzondere variateit aan mensen. Bij Rugby en de Bulldogs staat sportiviteit, kameraadschap en respect centraal. Respect voor de tegenstander, de scheidsrechter en elkaar. Kom eens kijken en ervaar de sportiviteit en gezelligheid zelf!

Veel mensen zijn bang een nieuwe sport te beginnen door de hoge investeringskosten en direct een jaar lidmaatschap. De sport rugby kent net als iedere sport een investering, deze is bij de Bulldogs gelukkig erg laag. Om deel te nemen aan een introductielidmaatschap heeft u slechts wat oude kleren nodig en sportschoenen. Het benodigde bitje is voor 3,50 te koop aan de bar. Wanneer u echt gaat deelnemen kunt het overwegen rugbyschoenen, sokken, broekje en shirt aan te schaffen. Dit hoeft niet veel te kosten en kan ook gefaseerd aangeschaft worden.

Inschrijven als lid, klik hier