ViaZoe & Co, run for KIKA !!

Run for Kika

Beste ouders/verzorgers/Leden,

Zoals bij de meeste inmiddels wel bekend is onze Turf Myron van Gimst ziek. Op 15 januari is bij hem de ziekte van Hodgkin Lymfoom vastgesteld oftewel lymfeklierkanker. Momenteel zit het gezin (Zulema (moeder), Albert (vader) Maiza (Mini en zus van Myron) en Myron in een achtbaan van emoties en onzekerheid maar maken zij zich hard om kinderkanker uit te roeien.

Gelukkig is de kans groot dat Myron deze ziekte overwint maar niets is zeker in het leven en daarom zullen Zulema en Myron deel nemen aan de KIKA Run waarbij zij geld inzamelen voor meer onderzoek en dus meer kans op overleving en genezing. Kijk op de volgende link voor meer informatie over de KIKA run van Zulema en Maiza https://www.runforkika.nl/viazoe-co-2 en uiteraard kan je hier direct Team Viazoe & Co sponsoren en daarmee jouw bijdrage leveren om Kinderkanker de wereld uit te helpen.

(bron: https://www.runforkika.nl/viazoe-co-2)

Daarnaast;

Aanstaande zaterdag organiseren wij een TBM ochtend bij ons thuis. Het wordt weer een drukke dag en hopelijk gooien de weergoden geen roet in het eten.

Zoals bekend vragen wij de TBM ouders altijd weer om iets te bakken voor de Bake Sale en dat doen we uiteraard nu weer. Dit keer zal alleen de opbrengst van de BAKE SALE worden gedoneerd aan Team Viazoe & Co. De verkoopprijs van de BAKE SALE zal zaterdag € 1,00 bedragen en indien jullie een VOUCHER (Hamburger, Patatje, Limonade en Bake Sale) hebben gekocht voor jullie kind(eren) zullen we van ieder verkochte voucher ook € 1,00 doneren.

Dus alsjeblieft lieve ouders en verzorgers en Leden, Zoveel mogelijk bakken met zijn allen en laten we samen sterk zijn om Kinderkanker uit de wereld te krijgen.

Geplaatst in Algemeen.