In Memoriam: Joey Buskens

Met pijn in het hart delen wij mee dat Joey Buskens zondagochtend op zeer jonge leeftijd is omgekomen bij een tragisch verkeersongeval in Zuid-Frankrijk. Onze gedachte is bij zijn familie.

Joey, zoon van oud penningmeester en erelid Frans Buskens en Marleen Buskens, heeft jaren bij RC Bulldogs Almere gespeeld en had al zijn pijlen succesvol gericht op een rugbycarrière. De rugbysport was zijn lust en zijn leven. Om zijn rugby skills te kunnen optimaliseren speelde Joey al enkele seizoenen in Zuid-Frankrijk. Daarmee was hij een vaste kracht in het Nederlandse jeugdteam, waarmee hij het afgelopen Europees kampioenschap U20 wist te winnen.

We hebben Joey leren kennen als een prachtig, gedreven, sportief en lief mens, die enorm gemist zal worden.
Rugby Club Bulldogs Almere wenst zijn familie, geliefden, vrienden, kennissen en teamgenoten heel veel sterkte met dit enorme verlies.

(Verdere informatie hebben wij nog niet ontvangen, maar omdat Joey een bekende is van veel Bulldogs leden, willen wij u als bestuur hierbij kort informeren over bovenstaande tragische gebeurtenis)

Bestuur Rugby Club Bulldogs Almere

Van de familie ontvingen wij onderstaande aanvulling “voor iedereen die een bericht wil achterlaten, of gewoon een herinnering wil delen”:
—————————————————————————————————————-
Geplaatst in Algemeen.