Aanstaande zondag 1 juli de Grote Bulldogs Seizoensafsluitingsdag

Beste leden, Bulldogs vrienden

Aanstaande zondag, 1 juli, is het dan zover, dan gaan we met elkaar het seizoen 17/18 afsluiten. We maken er samen een succes van en dat is te zien in het aantal aanmeldingen. We hebben inmiddels 20 teams voor het Bulldogs Familietoernooi, bestaande uit 147 spelers en we hebben 167 aanmeldingen voor de BBQ.

Als bijlage zijn de 20 teams opgenomen, zodat alle samengestelde teams elkaar kunnen opzoeken en natuurlijk nog een leuke/originele teamnaam en outfit (=niet verplicht) kunnen bedenken. De naam kan nog op de dag worden doorgegeven bij de Toernooileiding (Bart & Walenka). Er wordt naast de prijs voor de sportieve prestatie ook een originaliteitsprijs uitgereikt, wij zijn benieuwd hoe jullie hier invulling aan gaan geven.

De Commissie is druk bezig geweest met alle voorbereidingen:
* we hebben een professionele geluidsinstallatie geregeld.
* we hebben springkussens geregeld voor alle jeugd gedurende de dag.
* we hebben wedstrijdballen voor het toernooi gekregen van Ultimate Sports.
* Ook zal Ultimate Sports aanwezig zijn met zijn rugbywinkel gedurende de dag.

De dag start om 14.00, de club zal vanaf 13.00 open zijn en worden de diverse zaken opgezet en voorbereid voor de dag. Van 14.15 tot 14.45 zal er een Haka-workshop worden gegeven door Brigette en Bart. Vervolgens zal om 15.00 het Bulldog Familietoernooi starten en deze wordt geopend door een korte spelregeluitleg van Bart. We verwachten rond 17:45 de prijsuitreiking te doen.

Vanaf 18.00 zal de BBQ starten. Voor alle aanmeldingen is er voor €7,50 een BBQ inclusief brood met smeersels, diverse salades en patat. Overdag zal de bar/keuken gewoon open zijn, let op! dat er alleen gepind kan worden (zo ook voor de BBQ) en we passen het NIX18 principe toe.Een grote dag zoals deze kan alleen tot stand komen en tot een goed einde gebracht worden als we met ze allen de schouders eronder zetten. Dus laten we dan ook gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor de diverse taken op de dag zelf. Zo kan er geholpen worden met veldjes uitzetten, bar/keuken draaiende houden, bbq-en en opruimen/schoonmaken.

Graag nodigen wij iedereen, die zich niet hebben aangemeld, natuurlijk wel uit om tijdens het Bulldog Familietoernooi te komen kijken.

Wij als Commissie kijken heel erg uit naar deze 1e Bulldog Seizoenafsluitingsdag
Ovale groet namens de Commissie
Bart, Brigette, Edwin, Nancy, Remco, en Walenka


www.ultimatesports.nl

www.springkussenconcurrent.nl

 

Geplaatst in Algemeen.