Benjamins, Mini’s, Cubs & Junioren naar Frankrijk

Wegens succes geprolongeerd: FRANKRIJK!!!!!!

Of het nu de gezelligheid of de sportieve prestaties geweest zijn, we zijn uitgenodigd door onze vrienden uit Frankrijk om ook dit jaar deel te nemen aan het jeugdtoernooi te Vaucresson!

Eerst was het de intentie met de hele vereniging naar Frankrijk af te reizen maar daar er door Rugby Club Garches Vaucresson een duidelijke splitsing is aangebracht tussen jeugd en senioren (eigen toernooi) gaat dit jammer genoeg niet lukken, ondan…ks verwoede pogingen van onze kant. Inmiddels zijn er wel contacten met een rugbyvereniging in Suffolk en hopelijk kunnen we volgend jaar wel met de hele vereniging afreizen (of uiteraard zelf een internationaal toernooi organiseren)!

Het toernooi vindt plaats op zondag 15 mei 2016 (Pinksterweekend). Wij vertrekken op zaterdag 14 mei 2016 om 08.00 uur uit Almere om maandag weer terug te zijn. Wanneer wij maandag arriveren is afhankelijk van het uiteindelijke programma maar in ieder geval niet later dan 21.00 uur.

Het programma zal in vergelijking met vorig jaar op een aantal punten wijzigen. Wat wij wel alvast kunnen verklappen is dat de eigen bijdrage gelijk zal zijn aan vorig jaar, namelijk € 50,00 per persoon.

Gelet op de geldende leeftijdscategorieën in Frankrijk is besloten af te reizen met de Benjamins, Mini’s, Cubs en Junioren. Daar de groep spelers groter is dan vorig jaar zetten we twee bussen in (inclusief onze chauffeur van vorig jaar). Om ook ons tentenkamp beheersbaar te houden (en daarmee tevens de overbuurman tevreden te houden) moeten we helaas een limiet stellen aan het aantal meereizende ouders. De precieze aantallen moeten we nog vaststellen en laten we jullie uiteraard zo spoedig mogelijk weten.

Vanaf nu is het dus zaak weer tenten te regelen, luchtbedden te verzamelen, slaapzakken uit het stof te halen, etc. Inschrijven voor deze geweldige tour kan vanaf donderdag 3 maart 2016 iedere donderdag op de vereniging. Betaling bij inschrijving contant of, bij voorkeur, pin.

Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in en hopelijk wordt het net zo’n succes als vorig jaar (maar daar twijfelen wij niet aan). Alle informatie over Frankrijk zal op de website gepubliceerd worden. Houd deze pagina goed in de gaten!

Vive la France!!!!!

Geplaatst in Algemeen.