Elke laatste donderdag van de maand speciale training voor senioren, dames en colts.

De senioren, dames en colts proberen een traditie in te brengen dat de laatste donderdag van de maand een speciale training is, waar gasttrainers worden uitgenodigd om een specifieke groep of aandachtspunt te trainen. Verder blijven we na het trainen en douchen nog even gezellig hangen aan de bar voor een drankje, rugby kijken op het scherm en gezellig sterker verhalen uitwisselen.

Aanstaande donderdag – 2 maart 2017, is er een gasttrainer geregeld voor de 3/4-ers. Het is een bekende binnen de Bulldogs en heeft jammer genoeg na jaren op hoog niveau te hebben gespeeld door blessures geen toekomst meer in spelen van het mooiste spelletje ter wereld. Gelukkig wil hij wel ons verrijken met zijn inzichten en kennis van dit mooie spelletje en onze 3/4-ers helpen hun spel naar een hoger plan te brengen.

Dus voor alle ingeschreven senioren, dames en colts, kom donderdag trainen en geef Tom Cornelisse een warm onthaal.

Voor de voorwaartsen is natuurlijk ook een programma bedacht en zij gaan met de hoofdtrainer Bart van Rooijen, ondersteund door oud-international Alex Kuipers aan de slag met de scrum en line-out.

Na de training, lekker douchen en dan met ze allen aan de bar nog even nagenieten van een drankje, een SuperRugby wedstrijd op het scherm en napraten over alle mooie acties op het veld!

Training start 19.45 en is 21.30 afgelopen.

Groet namens de hoofd-trainer Bart van Rooijen

Geplaatst in Algemeen.