Nieuwe hoofdtrainer/coach Senioren – per 1 Juli 2017

Beste Senioren, Colts, Dames en clubleden,

Afgelopen 2,5 seizoen ben ik met heel veel plezier en passie de hoofdtrainer/coach geweest van de senioren, colts en dames. Afgelopen seizoen heb ik een heftige periode meegemaakt gelukkig verloopt mijn fysieke herstel voorspoedig. Mijn liefde voor de sport en de club is alleen nog maar groter geworden. Daarom heb ik besloten dat ik heel graag nog een aantal jaren zelf wil gaan spelen (natuurlijk bij de Bulldogs) en meer focus en tijd vrij te maken voor mijn TC rol.

Wij hebben daarom vanuit de TC de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer/coach voor de senioren.

Komend seizoen zal Rachid met hulp van mijzelf, Alex, Lars, Ricky, Wesley en Wilco de trainingen gaan verzorgen van de senioren, de dames en de colts en zal hij op de zondagen de coach van de Heren zijn.

Groet namens de TC Bart van Rooijen

Namens Rachid Rusch:

Voor velen van jullie ben ik een bekend gezicht zowel op als naast het veld. Voor mij zit na dit seizoen mijn spelers carrière er op. Met 44 jaar en een rugby carrière als speler van 23 jaar is het mooi geweest en vanaf nu is het voor mij alleen nog een enkele keer een veteranen potje (tegen andere veteranen!). In het verleden ben ik reeds hoofdtrainer geweest bij de Bulldogs, een aantal van jullie hebben dat zelfs al (naar ik hoop positief) mogen ervaren. De doelstellingen zoals die door de TC zijn opgesteld staan nog steeds en met de gehele staf en jullie gaan wij ervoor zorgen dat de Bulldogs die gaan behalen, maar daar over op een later tijdstip meer.

Hoewel het huidige seizoen nog niet is afgelopen, wil ik wel alvast vermelden dat ik mij nu al op volgend seizoen verheug!

Geplaatst in Algemeen.