Pre-season Crossfit trainingen – RC Bulldogs Almere

Beste Senioren, Dames, Colts, Junioren, oud- en toekomstige leden (>14 jaar) van RC de Bulldogs,

Wij hebben gezocht naar een mooie oplossing voor een gestructureerde pre-season waarbij we ons als club maximaal voorbereiden op het nieuwe seizoen. Wij hebben samen met Reebok CrossfitAlmere (http://www.crossfitalmere.nl/) een mooie deal kunnen sluiten.

Wij gaan deze zomer, vanaf zondag 9 juli, 8 weken lang 2 x in de week 1 uur crossfit training krijgen, onder professionele begeleiding en het schema zal zoveel mogelijk rugby specifiek zijn. Bij success hebben we meteen al afspraken staan voor een winterprogramma.

De trainingen zullen op de dinsdag (21.00 – 22.00) en zondag (12.30 – 13.30) plaats vinden bij CrossfitAlmere in de literatuurwijk. Om ook aan onze rugby skills te werken zal hiervoor een uur onder leiding van de trainers getraind gaan worden op een nabij gelegen veldje.  Wanneer de animo groot genoeg is, is er de mogelijkheid dat we een extra les op donderdag (21.00 – 22.00) gaan inplannen.

Wat vragen wij van jullie!
* Commitment – > mooiste is om als team te gaan trainen en fit te worden
* Je opgeven bij Bart van Rooijen (TC@rcbulldogs.com) -> zo spoedig mogelijk
* Een mogelijke financiele bijdrage – > tijdens de alv zal een voorstel gedaan worden.

Als iedereen zich zo snel mogelijk opgeeft, kan er berekend worden hoeveel de kosten per persoon gaan worden.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze unieke en fantastische deal als wij en dat er veel inschrijvingen komen zodat we inderdaad de kosten per persoon laag kunnen houden. Maar het aller belangrijkste dat we een extra voordeel behalen op onze tegenstanders doordat we bij de start van het seizoen al (cross)fit zijn.

Met ovale groet,

Rachid, Michael en Bart

Geplaatst in Algemeen.