Programma 10 en 11 september

Dit weekend start de competitie 2016-2017 voor vele van de teams van de Bulldogs Almere, zo zullen de Cubs en Junioren starten met een thuis wedstrijd tegen Rams en respectievelijk het Cluster Twente, om 11.00 en 12.00. Ons Cubs cluster met het Gooi de GooiDogs spelen hun 1e wedstrijd uit in Leiden tegen Diok om 11.00.

Op zondag komen de dames van Bulldogs Almere in actie in de samenwerking met Zwolle, genaamd de HanzeDogs tegen de Wild Pigs in Arnhem om 14.30. Dit is de 1e competitiewedstrijd voor deze groep dames van de Bulldogs Almere, dus een bijzonder moment en ervaring!

Ook zullen de Turven en mini’s in actie komen, allen dit keer op zondag op de nieuwe locatie van rugbyclub Zaandijk.
Uiteindelijk starten ook de heren met hun 2e seizoen in de 3e klasse Noord-Oost, waar ze vorig jaar na een succesvolle 2e helft uiteindelijk nog 5e zijn geworden. Dit is 1 plek hoger dan onze 1e tegenstander de Rams uit Apeldoorn. We reizen af richting Apeldoorn deze zondag met een groep van 22 spelers uit een zeer sterk gegroeide groep tijdens de zomer.
Support jouw club, jouw team, kom langs op de club of als je in de buurt bent kom kijken bij 1 van de uit spelende teams.

11sept

Geplaatst in Algemeen.