Wij, Rugbyclub Bulldogs Almere, zijn op zoek naar nieuwe leden!!!

Het nieuwe seizoen is gestart en ook wij zijn op zoek naar nieuwe leden.

Iedereen, van jong tot oud, van klein tot groot, meisje/vrouw, jongen/man is welkom om te ervaren wat rugby is. Ben jij op zoek naar een nieuwe sport, waarbij je fysiek wordt uitgedaagd, je fysiek contact moet kunnen incasseren, maar ook mag uitdelen, waar verder kameraadschap, teamspirit, respect en discipline centraal staan. Dan is rugby iets voor jou!!!

Rugby is groeiende in Nederland, het WK rugby is het op een na grootste evenement ter wereld. Nu alleen nog in Almere, inmiddels zijn we een club waarbij we in elke leeftijdsklasse minimaal een eigen team hebben, een senioren heren team en onze dames spelen in een cluster met  andere clubs uit de regio.

Wat staat er de komende periode allemaal op het programma:

 • 4 gratis proeflessen vanaf 12 jaar
  Op de dinsdag avond van 19.00 tot 20.00, vanaf 19 September 4 weken lang. Ben je 12 jaar of ouder, kom langs en let’s give it a try!
  Je kan je opgeven via sportief almere. Zie de link hieronder:

http://www.sportiefalmere.nl/almere/sport-en-cultuur-jeugd/overzicht-aanbod/bekijk/42458/rugby-intro-lessen-vanaf-12-jaar-en-ouder

 • 4 Gratis proeflessen voor onder de 12 jaar
  Op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00, vanaf 20 September 4 weken lang. Ben je 11 jaar of jonger, kom langs en let’s give it a try!
  Je kan je opgeven via sportief almere. Zie de Link hieronder:

http://www.sportiefalmere.nl/almere/sport-en-cultuur-jeugd/overzicht-aanbod/bekijk/42448/rugby-intro-lessen-voor-de-jeugd-van-6-tot-12-jaar

 • Gratis proefles voor vriendjes van de GTBM
  We houden een vervolg op onze vriendjesdag van voor de zomer! Woensdag 20 september kunnen vriendjes van huidige jeugdspelers bij de guppen/turven/benjamins/mini’s weer een vriendje gratis meenemen voor een proefles.
  Voor vragen mail: secretaris@rcbulldogs.nl
Geplaatst in Algemeen.