Verslag grote klus- & poetsdag 2018

(geschreven door Edwin Veenendaal – gepost op FB)

O, wat ruikt het clubhuis toch weer lekker fris. Al vroeg in de ochtend ging een groepje vrijwilligers aan de slag om het clubhuis te soppen, dweilen en vegen. Ondanks het warme weer is er berg werk verzet. Niet alleen blinkt de boel weer, ook is er nieuw meubilair in elkaar gezet.
Naast het schoonmaken is er door een clubje mensen weer van alles vast geschroefd, aangedraaid en opgehangen. Ja, want er is licht. Er is stroom naar de container getrokken waardoor we in de container en onder de overkapping lampen hebben kunnen plaatsen. Ook is bijvoorbeeld de container van een nieuw verfje voorzien, zijn nieuwe aanduidingsbordjes op de deuren geplaatst, zijn de buitenbanken opgeknapt, net als het uitgifte luik. Ik wil de hulpvaardige vrijwilligers enorm bedanken voor hun hulp waardoor we het clubhuis na het seizoen weer fris achter kunnen laten.

Een aantal clubvrienden reed direct door naar het Almere strand. Hier zijn op de sportclub ledenwerving middag bezoekers bekend gemaakt met onze mooie sport. Ook de Bulldogs organisatoren van dit evenement wil ik heel hartelijk danken.

Top deze inzet.

 

Geplaatst in Algemeen.