Wijziging trainingsdagen per 8 februari 2016

Met de start van dit seizoen zijn de trainingsdagen voor de cubs & junioren verschoven naar de maandag en de woensdag. De belangrijkste reden voor deze verschuiving was om meer ruimte op het veld te creëren voor de trainingen van alle jeugdteams.

De afgelopen periode hebben het bestuur en de TC deze verschuiving geëvalueerd. Hieruit is naar voren gekomen dat deze verschuiving niet optimaal is en dat het beter is om terug te gaan van 4 naar 3 trainingsavonden. De voornaamste redenen hiervoor is een besparing in de energiekosten. We zijn als club geconfronteerd met onverwacht zeer hoge energiekosten. Een trainingsavond minder zorgt voor een maandelijkse besparing van 1.000 euro.

Tevens hebben we als bestuur en TC gemerkt dat de binding tussen cubs/junioren aan de ene kant en de rest van de club aan de andere kant sterk is afgenomen. Door de cubs en junioren weer op donderdag te gaan laten trainen, hopen we dat deze binding weer zal toenemen.

De indeling wordt dan als volgt waarbij de tijden gelijk blijven:
Maandag           Cubs & Junioren
Dinsdag              Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s, Dames & Senioren
Donderdag        Cubs, Junioren, Benjamins, Mini’s, Dames & Senioren

Deze wijziging zal ingaan per 8 februari 2016. Vanuit de trainers is er de eerste weken begrip voor als een speler niet kan komen trainen vanwege eerder gemaakte afspraken die niet direct verzet kunnen worden.

Voor komend seizoen zal er opnieuw gekeken worden naar de trainingsdagen voor de verschillende teams. Dit zal gedaan worden op basis van de aantallen spelers die we per team verwachten voor komend seizoen en de ervaringen van deze nieuwe trainingsopzet.

Mochten er nog vragen zijn over deze wijziging, dan kan er contact opgenomen worden met het bestuur (Michael Swier, Frans Buskens, Annelies Bootsman & Robert Verhagen) de TC (Robert Verhagen, Bart van Rooijen & Ritchard Kelliher). Dit kan persoonlijk of per mail via bestuur@rcbulldogs.nl en/of tc@rcbulldogs.nl

 

 

Geplaatst in Algemeen.