Zaterdag 23 september, officiële opening van het seizoen!

Aanstaande zaterdag is de officiële opening van het seizoen!

Op deze dag spelen bijna alle teams thuis, een mooie gelegenheid om als vereniging bij elkaar te komen en te genieten van rugby, lekker eten en bovenal van veel gezelligheid.

Vanaf 10.00 uur starten we met de jongste jeugd. Om 13.00 uur spelen de Cubs (na de mooie winstpartij van afgelopen zaterdag) RRC hopelijk zoek. Vanaf 14.00 uur gaan de Junioren proberen een hoge positie in te nemen op de ranglijst, eveneens tegen RRC,

Uiteraard zal de geur van verse hamburgers al van ver te ruiken zijn en zal er (hopelijk) een leger van vrijwilligers beschikbaar zijn om iedereen van een natje en droogje te voorzien.

Voor de Formule 1 fans onder ons, er zal veel merchandise van Ferrari te koop zijn tegen dumpprijzen. Het opgehaalde geld willen wij gebruiken voor onze trip dit seizoen. Brigette Johnston is volop bezig hier invulling aan te geven en hopelijk kunnen we binnenkort iedereen vertellen dat er witte rook is waargenomen!

De weersvooruitzichten zien er, na twee weken lang van de regen te hebben “genoten”, meer dan prima uit: 19 graden en een lekker zonnetje! Reden te meer om zaterdag langs te komen bij de gezelligste rugbyvereniging van Nederland: RC Bulldogs Almere!!

Tot zaterdag!!!!

Geplaatst in Algemeen.