Crossfit trainingen zomer 2018

Beste leden,

We hebben wederom, na het grote succes in de zomer 2017 een deal gesloten met Reebok CrossFit Almere. Deze zomer zullen we weer 6 weken, 2 keer in de week crossfit trainingen volgen in de box. De trainingen worden aangeboden voor onze leden vanaf de junioren (<16) tot en met de senioren (Heren en Dames) en voor oud-leden of aanverwanten van bestaande leden.

De trainingen starten op zondag 15 juli en zullen 6 weken (12 trainingen) duren. Dit om ons weer maximal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De trainingen zullen plaats vinden op dinsdagavond van 21.00 tot 22.00 en op zondagochtend van 8.30 tot 9.30. Omdat we op dinsdagavond beperkt ruimte hebben (halve box), is besloten om de junioren alleen op zondagochtend te laten trainen.

De kosten voor de crossfit trainingen zijn voor bestaande leden meegenomen in de contributie, dit is zo besloten op de laatste ALV. Voor alle oud-leden of aanverwanten van bestaande leden zijn de kosten € 25,- en deze worden gefactureerd door de penningmeester.

Dus vanaf zondag 15 juli crossfit trainingen bij Reebok CrossFit Almere.
* Zondagochtend van 8.30 tot 9.30
* Dinsdagavond van 21.00 tot 22.00, na rugbyskills training van 19.30 tot 20.30 op het sportveldje in Almere Poort in de buurt van de topsporthal.

Voor alle spelers zullen de trainingen gewoon op Teamstuff / Teamers worden opgenomen, zodat voor de trainers zichtbaar is hoeveel mensen in de box aanwezig zullen zijn.

Namens de TC
Bart van Rooijen

Geplaatst in Algemeen.