Verdere details – crossfit trainingen als pre-season

Beste Bulldog-ers,

Naar aanleiding van de oproep begin juni en de ALV, hebben we inmiddels 58 aanmeldingen voor de cross-fit trainingen.
* 26 senioren
* 7 dames
* 12 colts
* 13 junioren

Nu is het geval dat wij op dinsdag avond van 21.00 tot 22.00 alleen de kleine zaal tot onze beschikking hebben en dus maar maximaal ruimte voor 40 deelnemers. Op de zondag van 12.30 tot 13.30 beschikken we over de grote zaal en hebben dan ruimte voor 60 deelnemers. Wij hebben besloten dat we de dinsdag voor senioren, dames en colts houden en dat de zondag ook voor junioren wordt aangeboden. Bij succes zullen we in de (nabije) toekomst met Crossfit Almere verdere deals gaan sluiten waarbij we meer capaciteit gaan krijgen.

Gezien het feit dat de vakanties er aan komen, is het mogelijk dat niet elke training alle aangemelde deelnemers aanwezig zullen zijn. Dus de kans bestaat dat er ook ruimte is voor niet aangemelde deelnemers die dan een losse les mee kunnen doen.

KOSTEN
Voor de aangemelde senioren, dames en colts zullen de kosten eenmalig 20,- zijn. Deze zullen bij de contributie factuur worden opgeteld. Voor eventueel oud leden  zullen deze bij de 1e keer contant moeten afrekenen. Voor de aangemelde junioren zullen de kosten eenmalig 10,- zijn. Deze zullen eveneens bij de contributie factuur worden opgeteld. Voor losse lessen zullen de kosten 2,- per les bedragen, aanwezigheid wordt door ons geregistreerd en de kosten zullen eveneens bij de contributie factuur worden opgeteld.

DETAILS
We starten zondag 9 juli met crossfit trainingen:
* Dinsdag avond van 21.00 tot 22.00
* Zondag middag van 12.30 tot 13.30
We starten eerst 2 weken met ALLEEN de crossfit trainingen op dinsdag en zondag. Vanaf zondag 23 juli gaan we ook met de rugby trainingen, vooraf aan de crossfit op een veld in de buurt.
* Dinsdag avond van 19.45 tot 20.45
* Donderdag avond van 19.45 tot 21.45
* Zondag ochtend van 11.15 tot 12.15
De Crossfit trainingen zijn bij  Reebok Crossfit Almere, op de televisieweg 64. De rugby trainingen zullen op een veldje in de buurt worden gehouden, details hierover komen binnenkort.

Aanstaande zondag gaan we van start met de crossfit trainingen, we hopen velen van jullie deze zomer te zien en fit aan het nieuwe seizoen te starten.

Ovale groet, namens Rachid, Michael en Bart

Geplaatst in Algemeen.